2007. október 15., hétfő

PRO-MAMI

Ha valaki igazán kész egy valódi lelki utazásra...Ha valaki igazán meg szeretné tudni, hogy mi is található önmaga mélységeiben...Ha hajlandó kemény lelki munkával és az ősi női erőként kitörő könnyekkel megszabadulni a tudat által gondosan felépített buroktól, hogy meglássa az igazi női valóját, akkor meleg szívvel ajánlok két nagyszerű nőt, akiknek feltett szándéka hogy asszisztáljanak minél több igazi nő meg- illetve újraszületésénél. Sayti Andrea és Zentai Flóra. Egyikük többek közt jógaoktató, másikuk pedig mentálhigiéniai szakember. Az ő agyukból pattant ki ez a két hétvégés tanfolyam. Kis csoportban (5-6 fő), a két hétvége közt két hetes szünettel működik a PRO-MAMI tanfolyam.
Nekem egy barátnőm ajánlotta, miközben egyszer együtt ebédeltünk és épp csodáltam, hogy mi történhetett vele. A múltkori alkalommal messze nem volt ennyi önbizalma és nem tudta ilyen biztosan, hogy merre tart. Meglepő volt a változás...Gondoltam én is kipróbálom. Az egész tanfolyam nagy hatással volt rám, talán azt mondhatnám, hogy nagyon NŐIES volt a maga változékonyságával, változatosságával, sokszínűségével, érzelemdússágával, melegségével, mélységeivel, magasságaival és leginkább szeretetteljességével...
Ez a program főleg olyan nőknek szól, akik a nem beteljesült gyermekáldás lelki okait kutatják, de olyanoknak is érdekes lehet, akik kapcsolataikat boncolgatják vagy éppen csak rosszul érzik magukat, de nem tudják ennek konkrét okát.
Aki további információkat szeretne, az látogassa meg a http://www.gportal.hu/sattva honlapot. Nem mindennapi élmény, higgyjétek el!

Nincsenek megjegyzések: